Despre
HOTELSTAFF.RO

Căutarea şi angajarea talentului potrivit pentru organizaţia dumneavoastră este una dintre cele mai mari oportunităţi de creştere a valorii în companie.

Problemele de maine nu pot fi rezolvate cu solutiile de ieri! E nevoie de inovare, de dedicatie si de intelegere a clientului si a nevoilor sale intr-o piata a muncii aflata intr-un trend descendent.

Suntem unul din liderii in furnizarea de servicii integrate adresate in special dar nu numai sectorului ospitalier prin oferirea de solutii complete de management, recrutare, training dar si echipamente specific desfasurarii activitatii la cel mai inalt nivel.

Ca urmare a politicii sale orientată către client, cu servicii complete și pachete flexibile, precum și datorită preocupării permanente pentru dezvoltare și pentru calitatea serviciilor furnizate am ajuns sa ne dferentiem de ceilalti competitor sis a castigam increderea partenerilor. Flexibilitatea, grija față de clienti și dezvoltarea continuă a serviciilor au adus HotelStaff într-o poziție de top în preferințele clienților.

Hotel Staff a câștigat clienți și parteneri noi în permanență, dar mai ales și-a păstrat loialitatea clientilor printr-o politică comercială eficientă, prin servicii de calitate oferite la timp si solutii specifice fiecaruia.

E-mail: contact@hotelequip.ro
Tel: +40 742 081 801
Ghe. Titeica nr. 121D, et. 1, sector 2, Bucuresti