Executive Development Chef

Data publicare: 27 noiembrie 2018

Descrierea Postului:

– organizeaza, coordoneaza si controleaza departamentul de productie culinara atat in ceea ce priveste serviciile catering cat si serviciile de alimentatie publica in prin unitatile de tip restaurant, cafenele, snack-bar, fast-food, fiind responsabil de intreaga activitate a acestuia;

– este responsabil pentru toate activitatile culinare;

– monitorizeaza meniurile (eficienta, calitate, food cost si standarde);

– responsabil pentru relatia cu furnizorii (stocuri,comenzi si calitatea materiei prime);

– organizarea in bucatarie in functie de nivelul de business;

– creaza/ dezvolta noi meniuri in conformitate cu cerintele clientilor sau ale companiei si/ sau supravegheaza planificarea, organizarea, pregatirea si gatirea felurilor de mancare din cadrul locatiilor;

– dezvolta meniuri pentru diferite evenimente externe (CIP/VIP/Corporate);

– prezinta meniurile existente sau nou créate echipei de management sau, dupa caz, altor clienti externi, (inclusiv companiilor aeriene);

– acorda suport in ceea ce priveste crearea/ implementarea noilor produse culinare; (gasirea produselor cerute, crearea retetelor, crearea modului de prezentare al acestora, etc.);

– organizeaza sedinte regulate cu echipa in vederea comunicarii obiectivelor, a standardelor impuse, a informatiilor interne si a feedback-ului clientilor;

– intocmeste necesarul de materii prime si materiale ce urmeaza a fi achizitionate conform pregatirii meniului din perioada urmatoare;

– se asigura de pastrarea in conditii optime de igiena si temperatura a produselor alimentare;

– implementeaza tehnici de upselling;

– motiveaza echipa din subordine.

 

Candidatul ideal:

– Experienta in domeniu de minim 10 ani.

– Minim 3 ani experienta pe un post similar.

– Disponibilitate pentru proba de lucru.

– Calificare in tehnica culinara.

– Cunostinte solide de tehnologie culinara-gastronomie

– Cunostinte in siguranta alimentara, protectia muncii si metode specifice in bucatarie.

– Relatii bune de munca cu subordonatii, superiorii cat si cu consumatorii.

– Cunostinte de planificare a muncii in bucatarie.

– Cunoasterea si adaptarea la cerintele moderne ale bucatariei international

– Abilitatea de a crea noi meniuri in trend cu tendintele din gastronomie

– Abilitatea de a conduce o echipa pentru a atinge si depasi obiectivele propuse de conducere.

– Abilitatea de a analiza costul si eficienta preparatelor.

– Abilitatea de a gestiona situatiile dificile si a gasi solutiile potrivite.

– Abilitatea de a invata lucruri noi si dorinta de perfectionare.

– Capabil sa lucreze sub presiune si din proprie initiative.

E-mail: contact@hotelequip.ro
Tel: +40 742 081 801
Str. Vidin Nr. 76, Ap. 1B, Parter, 023789, Sector 2, Bucuresti