Personal
PERMANENT

Angajatii reprezinta cel mai important asset al unei companii. Oricat de buna ar fi idea si oricate resurse ai aloca, o afacere poate deveni un success numai cu oamenii potriviti in echipa.
Suntem aici pentru a va ajuta sa recrutati personalul potrivit pe toate nievelel de cariera: entry-level, middle
management si top management folosind metode de selectie adecvate:

  o Teste de personalitate
  o Teste de cunoştinţe specifice
  o Teste de abilităţi şi deprinderi necesare postului
  o Teste de muncă în echipă
  o Evaluare cu probe specifice de muncă
  o Verificarea experientelor anterioare

Personal
SEZONIER

Este solutia ideala pentru companiile cu variatii mari de activitate de la o perioada a anului la alta. Din perspectiva companiei, principalul avantaj al utilizarii personalului temporar este legat de capacitatea de a corela nivelul  si volumul activitatii companiei cu resursele si forta de munca necasara, ajutand astfel la o imbunatatire a eficientei.

Leasing
de personal

Leasingul de personal se adreseaza unui spectru foarte larg de utilizatori, de la companii mici pana la grupuri de firme si corporatii, acoperind, cu putine exceptii, intregul registru al locurilor de munca.
Reprezinta o forma simplificata si eficienta de asigurarea a fortei de munca, fie permanent fie temporar.
Compania beneficiaza de aceleasi resurse dar fara a avea raspunderea si obligaţiile birocratice ala contractelor de munca, ceea ce face ca acest gen de colaborarare sa fie din ce in ce mai apreciat de catre companii.

Head
hunting

Ambiţia, expertiza şi capacitatea noastră de a găsi întotdeauna candidatul potrivit ne face un partener de incredere in recrutarea si selectia pentru orice categorie de personal, dar in special in headhunting.

Intelegerea specificului industriei hoteliere, experienta de peste 15 ani si un portofoliu vast de proiecte in managementul hotelier, precum si o retea extinsa de conexiuni in acest domeniu ne situeaza intr-o pozitie unica si avantajoasa pentru acest gen de activitate.

E-mail: contact@hotelequip.ro
Tel: +40 742 081 801
Ghe. Titeica nr. 121D, et. 1, sector 2, Bucuresti