Recrutare Interna

Intelegerea specificului industriei hoteliere, experienta de peste 15 ani si un portofoliu vast de proiecte in managementul hotelier, precum si o retea extinsa de conexiuni in acest domeniu ne situeaza intr-o pozitie unica si avantajoasa pentru acest gen de activitate.

Personal
PERMANENT

Angajatii reprezinta cel mai important asset al unei companii. Oricat de buna ar fi idea si oricate resurse ai aloca, o afacere poate deveni un success numai cu oamenii potriviti in echipa.
Suntem aici pentru a va ajuta sa recrutati personalul potrivit pe toate nivelele de cariera: entry-level, middle management si top management folosind metode de selectie adecvate:

  • o Verificarea experientelor anterioare
   o Evaluare cu probe specifice de muncă
   o Teste de muncă în echipă
   o Teste de abilităţi şi deprinderi necesare postului
   o Teste de cunoştinţe specifice
   o Teste de personalitate

Personal
SEZONIER

Este solutia ideala pentru companiile cu variatii mari de activitate de la o perioada a anului la alta. Din perspectiva companiei, principalul avantaj al utilizarii personalului temporar este legat de capacitatea de a corela nivelul  si volumul activitatii companiei cu resursele si forta de munca necasara, ajutand astfel la o imbunatatire a eficientei.

Head
hunting

Ambiţia, expertiza şi capacitatea noastră de a găsi întotdeauna candidatul potrivit ne face un partener de incredere in recrutarea si selectia pentru orice categorie de personal, dar in special in headhunting.

E-mail: contact@hotelequip.ro
Tel: +40 742 081 801
Str. Vidin Nr. 76, Ap. 1B, Parter, 023789, Sector 2, Bucuresti