RECRUTARE ANGAJAȚI

Avem capacitatea de a aborda potențiali candidați care poate nu se gândesc neapărat la o schimbare în carieră în acest moment. Înțelegem că fiecare individ are propriile priorități și necesități, iar noi suntem pregătiți să oferim consultanță și sprijin pentru a le explora opțiunile și a le identifica potențialul în industria ospitalității.

Indiferent dacă un candidat este în căutarea unei schimbări imediate sau doar explorează posibilități pentru viitor, suntem aici pentru a-i oferi informații relevante și sfaturi utile. Avem o echipă dedicată și experimentată, care poate evalua abilitățile, experiența și aspirațiile fiecărui candidat pentru a identifica cele mai bune oportunități de carieră. De asemenea, suntem conectați la rețele și asociații profesionale din industria ospitalității, ceea ce ne permite să fim la curent cu proiectele, evenimentele și evoluțiile din domeniu.

Acest lucru ne ajută să identificăm potențiali candidați talentați care poate nu sunt în căutarea activă a unui loc de muncă, dar ar putea fi interesați de oportunitățile atractive pe care le oferă piața.

Indiferent de etapa în care se află candidații în cariera lor, le oferim suport, informații relevante și consultanță personalizată pentru a-i ghida în luarea deciziilor potrivite pentru viitorul lor profesional.

Alte servicii Hotel Staff

02
Executive search
03
Tranziție în carieră (OutPlacement)
04
Training de personal
05
Diagnoză și dezvoltare organizațională
06
Managementul talentelor
07
Recrutare temporară / sezonieră