RECRUTARE TEMPORARĂ / SEZONIERĂ

Serviciul nostru de Recrutare Temporară / Sezonieră / Outsourcing Personal oferă soluții flexibile și eficiente pentru necesitățile dumneavoastra de personal temporar în industria ospitalității. Înțelegem că în anumite perioade sau evenimente speciale, afacerea dvs. poate avea nevoie de o forță de muncă suplimentară sau specializată pentru a răspunde cerințelor crescute ale industriei ospitalității. Fie că este vorba de sezonul de vârf, evenimente corporate, nunți sau alte ocazii speciale, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți personalul potrivit într-un mod rapid și eficient.

Echipa noastră de experți în recrutare înțelege specificul industriei ospitalității și are o vastă rețea de profesioniști disponibili pentru angajare temporară sau sezonieră. Colaborăm strâns cu dvs. pentru a înțelege nevoile dvs. specifice și pentru a selecta candidații potriviți care să se potrivească cu cerințele dvs. de personal.

Indiferent dacă aveți nevoie de personal în domenii precum bucătărie, ospitalitate, servicii de cazare sau alte departamente, putem asigura recrutarea și selecția celor mai talentați și motivați profesioniști. Realizăm procesul de recrutare riguros, inclusiv screening-ul candidaților, interviuri și verificări ale referințelor, pentru a vă asigura că aveți personalul potrivit pentru a vă susține operațiunile în mod eficient.

Beneficiile recrutării temporare / sezoniere / outsourcing personal sunt numeroase. Acestea includ flexibilitatea în gestionarea forței de muncă, economii de timp și resurse în procesul de recrutare și selecție, reducerea costurilor de personal și adaptabilitatea la cerințele fluctuante ale industriei.

De asemenea, vă oferim posibilitatea de a evalua abilitățile și potențialul candidaților înainte de a face angajări permanente, oferindu-vă o perspectivă clară asupra potențialului lor de a se potrivi culturii și valorilor organizației dumneavoastră.

Alte servicii Hotel Staff

01
Recrutare angajați
02
Executive search
03
Tranziție în carieră (OutPlacement)
04
Training de personal
05
Diagnoză și dezvoltare organizațională
06
Managementul talentelor