TRAINING DE PERSONAL

Suntem profund conștienți de importanța dezvoltării personale continue în creșterea și succesul profesioniștilor. În cadrul companiei noastre, recunoaștem că angajații buni devin și mai buni atunci când au oportunitatea de a participa periodic la cursuri de training și perfecționare.

Promovăm și susținem activitatea de învățare și dezvoltare în organizații, deoarece înțelegem că schimbările rapide și inovațiile în industria ospitalității necesită o abordare agilă și adaptabilitate. Angajații noștri sunt încurajați să-și continue formarea și să-și perfecționeze abilitățile într-un mediu dinamic și competitiv.

Organizăm și facilităm diverse programe de training și workshop-uri, care acoperă o gamă largă de subiecte relevante pentru industria ospitalității. Acestea includ aspecte legate de serviciul clienților, managementul echipei, abilitățile de comunicare, leadership-ul și multe altele. De asemenea, colaborăm cu experți și consultanți în domeniu pentru a ne asigura că oferim cele mai actuale și relevante informații și practici.

Alte servicii Hotel Staff

01
Recrutare angajați
02
Executive search
03
Tranziție în carieră (OutPlacement)
05
Diagnoză și dezvoltare organizațională
06
Managementul talentelor
07
Recrutare temporară / sezonieră